joi, octombrie 22, 2009

Aproape de plecare

In sfirsit,
ma simt un pic mai bine, am facut rezervarea de avion, cu tot cu taxe si bagaje suplimentare m-a costat 330 lei, Cluj-Paris, un pret foarte bun, zic eu. De la Beauvais am retinut bus, 13 euro pina la Porte Maillot. Ajung seara, asa ca mai trebuie sa caut un hotel in apropiere, sa nu ma mai car cu toate bagajele noaptea prin metroul parizian. Am mai facut-o anul trecut, am schimbat la Hale, unde mergi cam o ora in subteran, va jur ca e groaznic de neplacut mai ales cu valize( o sa am doua), laptop si poseta.
Asa ca dorm linga Porte Maillot, poate am timp sa dau o tura pe Champs Elysees iar a doua zi o pornesc spre gare d'Austerlitz, sint trenuri spre Limoges din jumatate in jumatate de ora,pret in jur de 50 de euro. Asta e! Trebuie sa ajung pina in ora 17 sa-mi ridic cheile de la apartament. de fapt, de simbata toata lumea e in concediu, pentru sarbatoarea de Toussaint. ziua mortilor la ei.
Apoi am o saptamina de odihna caci proful meu e si el in vacanta in Spania si probabil ca nu o sa am ce face decit plimbari, multe poze si sa scriu pe net.
Incepe aventura!

Un comentariu: