sâmbătă, octombrie 24, 2009

Cele doua proaste recidiveaza

Nu stiu cum de am ajuns iarasi la emisiunea celor doua, Stoicescu si Jucan, de la Antena 3, de data asta in direct. Muult mai serioase ( aparent) dar la fel de goale in cap in ceea ce priveste continutul intrebarilor. Jucan, care are serioase probleme de dictie ( si cu tenul are ceva probleme greu de mascat) ii ssisie: ce limbi straine cunoasteti? Oprescu, care nu e de ici colea, zice ceva ce, subliminal se traducea prin ' da ce te f.e pe tine grija, draga' Asta bonsumflata si mai urita ca niciodata. Nu-am inteles- ce mama naibii o califica pe ea sa faca emisiuni electorale?
Stoiceasca si ea in rochie rosie de mireasa, se chinuia sa gaseasca vreo intrebare mai acatarii in laptop, da nu-i sufla nimeni.
Penibil.
Dar iata ca li se adauga alte doua muschetare, de data asta la Realitatea: Corina Dragotescu si o Liliana Rus, parca, il agresau verbal pe Patriciu- pe modelul Jucan-Stoicescu cu Tiriac; ce de zimbete complice, ce ' las'ca stiu eu domn Patriciu cum v-ati imbolgatit de pe urma tranzactiilor cu statul', ce de intreruperi idioate si ochi dati peste cap, pina si pozitia copului le trada deferenta. Ala se uita la ele compatimitor da binevoitor, probabil speriat.
Ce-o fi cu femeile astea?Au auzit ele de echidistanta, profesionalism, un program credibil de emisiune- asta ca tot il intreba Jucan pe Oprescu despre planurile lui in politica externa. 'Una, buna, ca a dumitale, draga, pina nu-mi trece si mie vremea' parea ca ii raspunde, sictirit, doctorul.
Halal.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu