sâmbătă, octombrie 17, 2009

Băsescu la Protv

În perspectiva tot mai muscătoare de anumite părţi moi ale corpului a pierderii alegerilor, Băsescu, ca şi Boc de altfel care în ultima vreme ţipă la toate televiziunile " sînt prim ministru, sînt prim ministru", îşi arată colţii, pe de-o parte, e tăios cu moderatorii, urlă la lună acuzînd trusturile de presă, uitînd că lor le datorează urcarea pe tron, se răţoieşte la un Dan Voiculescu absent, pe care îl face fără jenă securist - la fel de dovedit ca şi el. Pe de cealaltă e tot mai vulnerabil şi se încurcă, uitînd ce a spus înainte cu o zi. De data asta, criza ne va lovi din plin dacă parlamentarii nu-i votează guvernul şi recunoaşte că banii s-au dus nu pe investiţii- şi îşi face un titlu de glorie din asta-ci pe plata salariilor şi pensiilor. Cu toate acestea, România nu are nicio problemă în a plăti datoriile în următorii 5 ani. Apoi, e nemulţumit că nu a reuşit reformarea clasei politice-da cine mama măsii a băgat uninominalul- da va reuşi, mai ales acum că li se tot pune în spate parlamentarilor!. E nemulţumit de sistemul sanitar dar totuşi s-au făcut foarte multe în acest domeniu, ca de exemplu s-a făcut o listă cu cele 10 boli prioritare!!!
Cu o economie autohtonă la pămînt, Băsescu cheamă investitorii la Turism! să bage banii în apele minerale din Covasna. Pronunţă fără ruşine fraze ca " să introducem echitatea în sistemul pensiilor", " stat corupt", "electoratul", etc.
Jenant, un om care se pricepe la toate, paranoia e în floare. Văzîndu-i hidoşenia şi la propriu şi la figurat, îmi vine să cred că e un vis că am avut vreodată un preşedinte la Emil Constantinescu.

4 comentarii:

  1. Cu tot respectul .....noi il admiram pe Basescu.....gresim ? poate....fiecare cu opinia lui !
    In rest numai bine si sanatate tuturor !

    RăspundețiȘtergere
  2. iosif
    da , greşeşti cînd admiri aşa un uom căruia orice argument de bun sîmţ în contra acţiunilor sale îi pui în faţă , ţi-l întoarce cu dibăcia lejeră pe care doar la cei mai needucaţi (deci proşti ?!) oameni o găsăşti . sigur , a avut vremea lui , da ş-avem rezon !...
    sănătate , da şi noroc !

    RăspundețiȘtergere
  3. cori
    intru rar , da citesc tot . pruncu ...UAAAUUU !! MÎNDRU-I DOAMNE !

    RăspundețiȘtergere