miercuri, septembrie 22, 2010

Angela Ciochina

la inceput nu se stia despre ce cintareata e vorba- cea usoara sau cea populara?
dupa ce au schimbat pozele intre ele, redactiile asa ziselor reviste si emisiuni de cancan din Romanica au inceput sa zgiriie mizeria: ca e depresiva ( aici toata lumea sare in sus: sa Nu se intimple ca cu Madalina Manole), ca are un diagnostic halucinant: encefalopatie toxica din cauza depresiei!!, ca e paralizata, pe moarte, mincata de viermi, obnubilata.
oricum ar fi, e mare pacat. Imi aduc aminte de ea, avea nasul cirn si cinta asa, diafan, dulce.
ironia vietii: cea care cinta "da-mi mina prietene", depinde de niste descreierati, rude, vecini, binevoitori.
http://www.youtube.com/watch?v=FoGdPTUaEFc
ehei, unde ne duc cararile vietii?

2 comentarii:

  1. unde este familia acestei doamne frumoase si talentate? dece au lasat-o sa traiasca in ultimul hal? cred ca ar fii vorba numai de omenie,financiar se pare ca o duce bine.oare cum au lasat-o sa zaca pana ce a facut rani ca ultimul boschetar,nu au mustrari de constiinta rudele ei care traiesc aproape sau poate mai departe? intrebari fara raspuns desigur.ii doresc sa reinvie si sa cinte din nou la fel de diafan ca un copil,cum era odinioara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce fac organele in drept sa cerceteze pe aceea doamna angajata a primariei care isi permite sa o fure pe aceasta femee bolnava?Angela era o femee frumoasa si decenta dar se pare ca datorita bolii a ajuns sa depinda de niste idioate care nu au in vedere decat furtul(ce poate sa faca o fiinta paralizata cu 2000 euro cand era vizibila mizeria in care s-a zbatut)

    RăspundețiȘtergere