duminică, mai 16, 2010

CFR CAMPIOANA!

asa cum era de asteptat CFR a invins aseara, pe terenul din Gruia cu 2-1, pe International Curtea de Arges si a devenit Campioana Romaniei a doua oara!!!!
Sintem fani de cind echipa a promovat din B in 2004, am fost la toate meciurile ( bine, baietii mai mult) si loco si in deplasare, mai ales in finalele de Cupa si bineinteles la meciurile din CL.
Echipa a crescut ca in povesti, s-a construit un stadion ultramodern si asta fiindca are la conducere o echipa de baieti destepti care fac nu vorbesc! E intr-adevar o mare performanta.
Circotasii de la emisiunile de sport care nu inteleg inca fenomenul si nu si-au dat seama ca aici se lucreaza serios, cei care incep orice stire cu Steaua, Becali, etc., care prefera birfele analizelor adevarate- ca aseara, cind in loc sa felicite echipa, sa vorbeasca despre jucatori, antrenori, Cluj, l-au lasat pe Porumboiu sa abereze si sa jigneasca- vor trebui sa-si dea seama ca exista si altfel de oameni in tara asta!
Si cum se vor mai caciuli ei la acreditari acum, ha ha.
O investitie serioasa care produce, iata marele secret al lui Arpad Paskany. Felicitari.

5 comentarii:

  1. Eheheee! Bravaaaa! esti mandra toata! pup iu!

    RăspundețiȘtergere
  2. http://vochin.gsp.ro/stiri/1187/de-ce-a-meritat-cfr-cluj-sa-ia-titlul-si-de-ce-n-ar-fi-meritat.htm

    RăspundețiȘtergere
  3. Iti urmaresc jurnalul de 3 saptamani.E minunat, chiar daca citindu-l,adesea, lacrimez.....Iti admir familia:e MINUNATA ! Va consider pe toti ca facand parte din familia mea, din sufletul meu. Faptul ca te bucuri de victoria CFR-ului, iti da ,fata de mizeria din presa centrala, o nuanta de distinctie! Imi pare rau ca nu pot fi si cu Sergiu la Iasi, dar promit sa-i povestesc cu lux de amanunte ce a fost acolo. Va imbratisez cu tot dragul pe toti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Horea,

    sintem alaturi de tine din tot sufletul!

    RăspundețiȘtergere