sâmbătă, noiembrie 21, 2009

Moartea unui tinar actor, Jocelyn Quivrin

Ei uite, au si ei mortii lor in domeniul artistic. Acesta, actorul Jocelyn Quivrin, 33 de ani, un fel de Papanustiucum a la francaise, dar cu bani. Adica isi cumpara el nene un Ariel Atom, masina de sciencefiction, o formula 1 care prinde 120 km pe ora in 7 secunde!! si are voie!!sa circule pe autostrazile din Franta si costa vreo 70 de mii de euro daca nu de lire sterline. Ma rog, si ce face baiatul, jeune star du cinema francais, espoir blablabla, tatal unui bebe de 7 luni... se striveste cu totul intr-o intrare de tunel in Paris cu Atomul lui cu tot.
Ei si pling acuma toate ziarele si revistele frantuzesti, da invers, Viitorul "monstrul sacru" al ecranului si taratata.
Prietenii indurerati, care s-au perindat si ei prin fata camerelor de filmat, ii regreta moartea, o, si triste, si asa de nedreapta si asa de rapida si prea devreme a tinarului actor!
Desigur, de morti numai de bine. Dar sunt convinsa ca avea o asigurare de viata beton, cu care sa pauvre femme va trai bine merci inca o suta de ani. Dar ce desfasurare de forte, Paris Match face un reportaj cu el conducind un Ferrari ultimul tip vara asta cu 140 pe ora spre Normandia de unde se si intorcea acum spre moarte, toata lumea entuziasmata! Tiplu asta stie sa conduca!
Ce francez minunat...etc, e aici stiti si voi.
D-zeu sa-l ierte. A fost inmormintat in rit protestant, azi, la Paris.

Un comentariu: