miercuri, noiembrie 18, 2009

Stiu cu cine votez!

Gata, m-am hotarit! Voi vota cu Kelemen Hunor.
E tinar, doua facultati serioase, pare simpatic, nu face parte din aripa radicala a Udmr, nu-i patat cu nimic, sta la tara...iata.
M-am linistit
Voi?

7 comentarii:

  1. si mai e si...interesant, ca chiar frumos nu pot zice. hmmm...nu cu el, totusi.

    RăspundețiȘtergere
  2. draga mea, cand o intrebam eu pe bunica mea aia sfatoasa din manarade cu cine a votat, imi raspundea, invariabil: "treba mea, ca doar votu-i secret". greu de zis cu cine, ma mai gandesc pana duminica, o sa urmaresc in seara asta dezbaterea de la tvr, unde-s cinci, parca, dintre candidati. fara base. oare de ce n-a vrut?!

    RăspundețiȘtergere
  3. ha! ha! evident ca nu s-a mai tinut, ca doar romaneste, nu se putea sa fie sa existe sa se intample ca atatia oameni sa fie de acord asupra vreunei chestiuni cum ar fi data sau ora. en attendant...eu cu cine votez?! ca daca i-as fi vazut laolalta, poate m-as fi lasat convinsa de vreunu' mai sarmant.

    RăspundețiȘtergere
  4. au fost, totusi, crin si geoana. da' nu la confruntare, ci ibvitati la antena, la sinteza lu' gadea. de departe, crin a fost mai tare da' nu mai calm. a inceput un pic isteric da' a terminat bine. geoana...in afara de a-si incepe toate frazele cu "eu cred cu tarie..." n-a aratat nimic.

    RăspundețiȘtergere
  5. eu zic sa mergem cu Crin, daca intra in turul 2

    RăspundețiȘtergere