luni, martie 21, 2011

La piazetta

Am fost azi sa prinzesc in oras, cu fiul meu, cu ocazia maretului eveniment al depunerii actelor pentru buletin. Asa ca dupa primarie, modernizata din cale afara, cu numere de ordine si o voce care anunta cind trebuie sa intri- fara efect de altfel pentru ca noi aveam numarul 1277 si cind am intrat, dupa ce ni se anuntase numarul, in fata noastra era deja numerele 78 si 79- si o vizita la Librarium, cea mai frumoasa si bine dotata lirarie din oras, de pe strada Eroilor, am hotarit sa ne duce la Piazetta, fosta Fierul comunist de pe aceeasi strada.
Spatiu foarte mare, cupola, o piata italieneasca specifica ( voiau ei desi mie mi-a parut mai degraba un fel de amestecatura etnica), dar inedit, interesant, ce sa zic. Totusi mincarea proasta: salata mea, a casei, fara niciun gust, citeva rosii, masline si doua trei felii de snitel de pui!!!cu un sos dubios probabil din borcan, noroc ca era separat, iar  Sergiu o margheritta si cu ciuperci, mare, aparent crocanta dar cu coca moale si necoapta!
Dezamagita. Se simte provincialismul de la o posta, nici un loc nu e al locului, nu e autentic.
Asa ca nu recomand pentru mincare, poate pentru multele feluri de cafea din care nu am incercat, de data asta.

3 comentarii:

  1. Stimată doamnă Corina,
    Întrucât am căutat în zadar o adresă de contact la care să vă pot spune ceea ce doresc să discutăm, vă rog să mă contactați FFF Urgent la adresa moshul.sf@gmail.com. Ca să știți cu cine vorbiți: numele meu este Ștefan Ghidoveanu și sunt realizatorul emisiunii „Exploratorii lumii de mâine” de la Radio România Cultural. Subiectul se referă la domnul Ion Hobana, de la moartea căruia se împlinește astăzi o lună - iar dumneavoastră aveți un post foarte interesant din punctul meu de vedere. Nu vă spun mai mult aici,vă rog să mă contactați cât mai repede, pentru că ceea ce vreau să vă propun trebuie finalizat până la sfârșitul zilei.
    P.S.: Ca să nu fiu off-topic chiar de tot, vă faceți iluzii. Nu e vorba de provincialism, este vorbe de nesimțire. Credeți că la București lucrurile stau altfel? Să fim serioși! Doar că la noi numărul localurilor (era să scriu „crâșmelor”!) e mai mare.
    Vă mulțumesc pentru atenție,
    Ștefan Ghidoveanu

    RăspundețiȘtergere
  2. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere