luni, decembrie 20, 2010

Handbal feminin

sa joci handbal cu burtica? si colacei?
handbal de performanta? locul 3 in Europa? uite ca se poate, vezi poza
Oana Manea e preferata mea din lotul Romaniei
daca vrei, poti!Bravo fetelor!

6 comentarii:

  1. despre victoria fetelor nu se prea scrie pe bloguri, draga mea. dupa cum vezi, nici nu se grabeste nimeni sa comenteze. ia, incearca sa scrii si despre...bianca lu' bote?! ca sa vezi care-s reperele lumii in care traim. eu am decis de multa vreme ca ori nu trebuia sa ma nasc aici, ori nu trebuia sa traiesc acum. enfin, incerc sa supravietuiesc si ma bucur sa vad ca nu-s bolnava si nu-s anormala. so what...si dac-as fi?! macar, ma bucur ca nu-s singura, doar cine se aseamana...continua sa-ti educi cititorii, eu sunt prima care ma las educata!

    RăspundețiȘtergere
  2. eh draga, si daca am fi doar noi doua pe lumea asta si ar fi de ajuns :))

    RăspundețiȘtergere
  3. sa stii c-ar fi de-ajuns! nu ne-am plictisi niciodata c-am fi ca alea doua iesite de la puscarie dupa 20 de ani petrecuti in aceeasi celula: tot am mai sta un ceas la poarta inchisorii, sa ne terminam povestile.

    RăspundețiȘtergere
  4. da! bravo lor! m-au facut sa fiu mandra ca-s romanca spre deosebire de nataraii aia de fotbalisti care-s demni de toata mila... si mai sunt si promovati de ti se face sila!!

    RăspundețiȘtergere
  5. După căsătorie, viața mea a fost atât de grea, încât soțul meu a început să urmărească alte femei pentru că nu i-am dat un copil după ce am așteptat câțiva ani. Mi-am văzut căsnicia dispărând. Am făcut tot posibilul pentru a schimba situația, dar nimic nu a funcționat până l-am întâlnit pe Dr. DAWN, un vindecător spiritual. Dr DAWN mi-a salvat viața și căsnicia. acum am 3 copii. Sunt recunoscător Dr. DAWN și de aceea îmi las mărturia oricărei persoane care suferă de probleme conjugale și de fertilitate. E-mail de contact: dawnacuna314@gmail.com
    Whatsapp:+2349046229159

    RăspundețiȘtergere