miercuri, octombrie 06, 2010

Sa ne tratam de cancer

cu Monica Tatoiu. Doamne feri. mai bine ma duc la bordel. de barbati, normal.
in rest, nu uitati sa va duceti la doctor, unul adevarat, nu la o baba vrajitoare.
pa.
Iar pentru cei care iau laptisor de matca si nu mai stiu din ce, reteta lui babaTatoiu, valea mai repede, ca e criza, in Romania!

4 comentarii:

  1. Mare dreptate ai!!!
    Nu ştiu cum se face, dar doamna Tatoiu a ajuns mai nou mare expert în tot soiul de probleme. N-ar fi rău dacă ar fi bine, ştii cum zic. Numai că doamna calcă-n străchini ceva de speriat, parol. După ce-a pus umărul de ne-a procopsit - că mai bine n-oi putea zice decât că dumneaei pe noi ne-a! - cu domnul preşedinte&Co (acuma, nu spun că e (numai) vina ei, ci şi a ei), începe să găsească leacuri. Or fi de frică. Ori poate are vreun contract cu guvernul, să-l scape mai degrabă de cevaşi cheltuieli, Doamne iartă-mă!!! Şi macabră, şi obraznică, şi încrezută. Măcar dac-ar fi cu temei. Dar mi-e că nu-i.

    RăspundețiȘtergere
  2. ha! ha! ati vazut-o cand era in piata cu grevistii din invatamant, la nus' ce studio de-al nus' carei antene?! avea o naframa...si bunica avea naframa da' era zana! atsa era muma padurii!

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu, n-am văzut-o la miting. Am văzut-o la emisiunea dlui Iaru, la Măruţă, la te miri ce alte emisiuni. Două lucruri am de spus aici: una caldă şi una rece.
    Aia rece:
    NU mi-a plăcut deloc imaginea pe care-o are doamna Tatoiu despre profesori (mai ales ca fostă profesoară ce se află). E convinsă că dăscălia e floare a ureche şi mai şi argumentează: „Ştiu eu foarte bine, că şi eu am fost profesoară!!!” Îmi dau seama ce profesoară a fost doamna Tatoiu...
    Aia caldă:
    I-a retezat-o - scurt! - într-o seară, dl Ciuvică. Doamna Tatoiu se plângea de „actualul guvern”, iar domnul Ciuvică a completat: „pe care dumneavoastră, doamnă, şi alţii ca dumneavoastră l-aţi adus la putere”.
    Finis coronat opus.

    RăspundețiȘtergere
  4. chestia e ca oncologii din Cluj au pus-o la punct si au demascat toata escrocheria cu laptisoru de matca. de atunci striga in gura mare pe unde poate pe principiul hotul striga hotii! e penibila.insa mai grav e ca o mare parte din romani traiesc inca in evul mediu si au pus botul.

    RăspundețiȘtergere