luni, august 23, 2010

Ally si Bestia

in multe din episoadele McBeal, avocata cu fata de ratusca isi inchipuia cum avea sa reactioneze la o anumita situatie, in film aceste inchipuiri traducindu-se prin secvente care mai de care mai fanteziste si caraghioase. Bineinteles urma secventa "reala", cea in care Ally se comporta cit se poate de normal si de cele mai multe ori umilitor pentru ea.
Asa trebuie sa se fi petrecut si scena intre avocatul Chitic si Basescu. Probabil ca ura fata de presedinte si raspunsul acestuia dispretuitor, aproape nedisimulat - e calitatea lui nr.1, nu?- l-a facut pe primul sa-l vizualizeze pe al doilea in scena pe care o repeta deja televiziunile. Era noapte, luna plina, fierbinteli solare, umbre care se transforma in monstri, etc.
Nu cred ca Basescu l-a lovit pe avocat desi ar fi vrut, sint convinsa. De multe ori citesc pe fata lui o violenta reprimata probabil dupa muuulte exercitii cu psihologul sau yoghinul, cum o fi.
Insa e capabil. O stiu eu, dar nu pot sa spun pentru ca as face rau unor oameni la care tin.
A mai existat un episod, acum mai multi ani, la un meeting aviatic linga Constanta. Victima lucra in televiziune iar palma a fost trasa in direct, in fata mai multor oameni...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu